Папієв вважає, що Кириленко "перекручує факти" із пільговими пенсіями для можновладців

Вівторок, 7 серпня 2007, 17:03
Міністр праці і соціальної політики України Михайло Папієв назвав заяву лідера "Нашої України" В'ячеслава Кириленко про необхідність скасування пільгових пенсій для депутатів і міністрів "перекручуванням фактів", передає "Інтерфакс-Україна".

"Інакше як популізмом і безвідповідальністю подібні заяви пояснити не можна. Хотілося б для початку нагадати той факт, що підвищення пенсій для народних депутатів і міністрів відбулося 30 червня 2005 року, коли міністром праці і соцполітики був саме пан Кириленко. Якщо виступ пана Кириленко на з'їзді - це варіант самокритики і визнання власних помилок - тоді ми вітаємо його щире бажання покаятися перед народом. Якщо ж він вирішив кинути камінь у город нинішнього уряду - то, як сказав герой Михайла Булгакова, "Поздоравляем, господин соврамши!", - цитує М.Папиева прес-служба Мінпраці і соцполітики у вівторок.

7 серпня на з'їзді мегаблоку "Наша Україна - Народна самооборона" Кириленко критикував роботу уряду, зокрема, вказував на прорахунки в соціальній сфері. "Нашим боргом буде скасувати пільгові пенсії для депутатів і міністрів, і це буде справедливо", - сказав В.Кириленко.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!