Уряду пропонують зернову "дорожну карту"

Середа, 22 серпня 2007, 16:46

Українська зернова асоціація звернулася до віце-прем'єр-міністра Віктора Слаути і міністра аграрної політики Юрія Мельника з пропозицією підтримати ініціативи учасників ринку зерна з розробки державної цільової програми розвитку зернового сектора "Зерно України - 2008-2015".

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ із посиланням на прес-службу зернової асоціації.

На думку асоціації, державна цільова програма "Зерно України - 2008-2015" повинна стати жорсткою дорожньою картою розвитку зернової галузі, своєрідною угодою між приватним бізнесом і владою, що буде захищати законні інтереси сторін.

Програма має стати своєрідним посланням інвесторам як українським, так і іноземним, що надихатиме їх до залучення значно більших інвестицій у зерновий сектор.

Реклама:

Як сказано в повідомленні, зернова асоціація приступила до розробки концепції відповідної програми.

Її підготовка здійснюється разом з Інститутом розвитку аграрних ринків, при активній підтримці канадсько-українського Зернового проекту, Аналітично-погоджувального центру Блакитної стрічки Програми розвитку ООН, провідних зернових компаній України й інших організацій.

Українська зернова асоціація - асоціація виробників, переробників та експортерів зерна, у котру входять 58 підприємств.

Метою діяльності асоціації є сприяння розвитку зернового ринку в Україні і захист законних інтересів його учасників, сказано в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!