Російська алкогольна група спробує завоювати український ринок

Середа, 15 серпня 2007, 14:43

Група компаній "Алкогольні заводи ГРОСС" (Росія) має намір почати продаж горілки "Русский бриллиант" і "Славянская" на українському ринку у вересні.

Про це повідомила прес-служба групи.

"Першу партію горілок "Русский бриллиант" й "Славянская" відвантажено на цьому тижні, у продажу з'являться у вересні", - сказали в прес-службі.

Наприкінці 2007 року компанія також планує почати продажу горілки "Буфетная Традиция" в Україні.

Реклама:

Вартість горілки "Славянская" на українському ринку становитиме 13-14 гривень, а вартість горілок "Русский бриллиант" й "Буфетная Традиция" поки не визначено.

Тестові продажі своєї горілки компанія планує почати в мережевих супермаркетах Києва й інших містах-мільйонниках, а протягом року почати продажі по всій території України.

"Впевнений, що бренди "Русский бриллиант" й "Славянская" ... знайдуть свого споживача на конкурентному ринку України", - зазначив генеральний директор групи компаній "Алкогольні заводи ГРОСС" Віктор Самойлов.

Компанія не уточнила планований обсяг поставок своєї продукції в Україну цього року, зазначивши тільки, що в перший рік роботи на цьому ринку обсяг продажів може перевищити десятки тис. дал.

До складу групи "Алкогольні заводи ГРОСС" входять лікеро-горілчані заводи "Кристал" (Ульянівськ), "Байкальський кедр" (Іркутськ) і "Південна винно-коньячна компанія" (Волгоград).

Основні горілочні торговельні марки групи - "Русский бриллиант", "Высота" й "Славянская", а також коньяк "Славянский".

Компанія експортує продукцію в більш ніж 10 країн.

Виторг компанії в 1 півріччі 2007 року становив 3,03 млрд. рублів.

Нагадаємо, за даними Асоціації "Союз оптовиків і виробників алкоголю й тютюну" (СОВАТ), в 2006 році в Україну було імпортовано 424 тис. дал горілки й лікеро-горілчаної продукції на загальну суму 15,534 млн. доларів.

"Українські новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!