Kraft Foods планує придбати печиво Danone за $5 млрд.

Вівторок, 3 липня 2007, 15:57

Американська компанія Kraft Foods веде переговори про купівлю у французької Danone її підрозділу, що займається виробництвом печива і продуктів зі злакових культур.

Сума угоди може скласти ?5,3 млрд.

Компанія Kraft Foods зайняла в 2006 році 10 місце в рейтингу найулюбленіших компаній світу за версією Reputation Institute (RI). В Україні Kraft Foods володіє шоколадною фабрикою Україна (Тростянець, Сумська область); Вишгородська філія Kraft Foods Україна в Старих Петрівцях Київської області володіє фабрикою з випуску чіпсів, снеків (торговельна марка Люкс, Estrella, Черезос).

Реклама:

Компанія представлена на української ринку кави відомими брендами Jacobs, MaxwellHouse, Carte Noir. "Kraft Foods Україна" є підрозділом компанії Kraft Foods - друга у світі компанії з виробництва харчових продуктів.

Danone Groupe (Франція) заснована у 1919 році. Обсяг продажів компанії в 2005 році склав близько 15,5 млрд доларів. На українському ринку Danone присутній з 1999 року.

ЗАТ "Родич" засноване в 2001 році і виробляє цільномолочну продукцію (ТМ "Родич" і "Веселий пастушок"). Основними ринками збуту компанії є південні області України. Виробнича потужність заводу складає 120 тонн продукції на добу. Обсяг продажів підприємства в 2005 році склав 10 млн євро.

Лєнта.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!