Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Інтерпол у Києві піймав російського бізнесмена-втікача

Понеділок, 23 липня 2007, 14:48

Національне центральне бюро (НЦБ) Інтерполу в Україні затримало російського бізнесмена Олега Кузнєцова за підозрою у викраденні 800 тис. доларів шляхом шахрайства.

Про це повідомив керівник робочого апарату НЦБ Інтерполу в Україні Ростислав Вергелес в понеділок на прес-конференції в МВС, передає УНІАН.

За його словами, операція із затримання Кузнєцова здійснювалася спільно з Управлінням з боротьби з організованою злочинністю м. Києва і міліцією Ленінградської області (Росія).

Вергелес уточнив, що Кузнєцов розшукувався Інтерполом впродовж кількох років, і протягом п’яти днів було встановлено його місцезнаходження в Києві за допомогою локалізації телефонних дзвінків.

Реклама:

"Олег Кузнєцов, працюючи на посаді керівника одного із закритих акціонерних товариств, уклав договір з підприємством, що виготовляє двигуни для вертольотів. На папері договір був виконаний, у результаті цього не відбулося", - сказав Вергелес.

За його словами, сума контракту складала 800 тис. доларів.

Як відзначив Вергелес, зараз українське бюро Інтерполу чекає клопотання російських правоохоронних органів про видачу Кузнєцова Росії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!