Податківці гарно "пополювали" на "Курорті-2007"

Четвер, 19 липня 2007, 16:30

В Криму під час проведення операції "Курорт-2007" податківці виявили ряд грубих порушень податкового законодавства, що призвели до ненадходження до державного бюджету крупних грошових сум, повідомили у прес-службі ДПАУ.

За інформацією прес-служби, в с. Лучите Алуштинського району кілька підприємливих кримчан надавали відпочиваючим послуги з екскурсійних послуг. За платню в 120 грн. кожен бажаючий міг здійснити кінну подорож по "Долині привидів" та іншим пам’ятним містам. Але при перевірці податківців організатори розважального бізнесу жодних документів на подібний вид діяльності надати не змогли. Наразі вилучено 9 коней загальною вартістю понад 30 тис. грн.

У прес-службі також зазначають, що подібні послуги надавали "колеги" махінаторів в сусідньому с. Генеральське: там спритники влаштовували екскурсії відпочиваючим не на конях, а на бойовій розвідувально-диверсійній машині. На переобладнаній бойовій техніці всього за 100 гривень можна було рушити на огляд водоспаду "Джур-Джур". Водій БРДМ також жодних документів на екскурсійно-туристичні послуги не мав. Техніка орієнтовною вартістю 75 тис. грн. вилучена.

В той же час податківці у Сімферополі виявили нелегальний продаж цивільної автотехніки. Порушення були виявлені у діяльності одного з приватних підприємств, що займається продажем легкових автомобілів.

Реклама:

Оперативники податкової на демонстраційному майданчику фірми здійснили контрольну закупівлю автомобіля "Тойота Авенсіс" вартістю 136 тисяч грн. У подальшому було встановлено, що отримані бізнесменами готівкові кошти не були проведенні по касі. Крім того, у підприємців не було документації на розміщення об’єкту торгівлі.

Зараз 18 автомобілів іноземного виробництва на загальну суму близько 3х млн. грн. вилучені. Триває слідство. Зараз операція "Курорт-2007" триває.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!