На крісло Богатирьової в Тендерній палаті всівся комуніст

Понеділок, 16 липня 2007, 13:15 -

Почесним президентом Тендерної палати України обрано народного депутата України 5 скликання від Комуністичної партії Олександра Ткаченка.

Про це повідомили у прес-службі ТПУ з посиланням на спільне засідання З’їзду та Наглядової Ради Тендерної палати України 14 липня, на якому було обрано новий склад керівництва ТПУ.

Першим віце-президентом ТПУ став Юрій Пахомов - радник прем’єр-міністра України, лауреат державної премії України в області науки і техніки, академік, доктор економічних наук, професор.

Головою Наглядової ради став народний депутат 5 скликання від Соціалістичної партії Михайло Мельничук.

Реклама:

Як повідомила прес-служба, у зв’язку із початком передвиборчої компанії та високою завантаженістю посаду Першого віце-президента ТПУ також залишила Людмила Кириченко, член фракції Партії регіонів у парламенті 5 скликання.

На заході також було проаналізовано результати роботи ТПУ. Зокрема, зазначає прес-служба, високо оцінено роботу Почесного президента ТПУ Раїси Богатирьової, яка обіймала цю посаду протягом року.

"Саме за її керівництва було значно посилено контроль за використанням державних коштів. Зокрема, з метою протидії зловживань у цій сфері було введено в дію Каталог учасників процедур державних закупівель", - заявляють у прес-службі.

Голова правління Тендерної палати України Володимир Лаба висловив подяку та надію на подальшу плідну співпрацю з нею, як народним депутатом та одним із провідних фахівців у цій сфері. Нажаль, сама Раїса Богатирьова не була присутня на заході.

Нагадаємо, раніше Раїса Богатирьова склала повноваження почесного президента Тендерної палати України, а народний депутат від Нашої України Ксенія Ляпіна – першого віце-президента ТПУ.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: