Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Виставлено на продаж найдорожчий маєток США

Вівторок, 10 липня 2007, 12:18 -

Маєток медіа-магната Вільяма Рендолфа Херста (William Randolph Hearst) у Беверлі-Гіллз виставлено на продаж за 165 мільйонів доларів.

Він є найдорожчим у США, складається із чотирьох особняків, окремих апартаментів і будинку для охорони та займає площу в 2,6 гектари, повідомляє PRNewswire.

Побудований наприкінці 20-х років XX-го століття для Мілтона Гетца (Milton Getz) з Union Bank and Trust, маєток з'являлвся у фільмах "Хресний батько" й "Охоронець". У ньому також провів частину свого медового місяця президент США Джон Кеннеді.

Загальна житлова площа чотирьох будинків становить близько семи тисяч квадратних метрів. Головний будинок, будівництво якого було закінчено в 1992 році, займає більше 1800 квадратних метрів.

Реклама:

Для порівняння, відповідно до опублікованого журналом Forbes у травні поточного року списку десяти найдорожчих будинків у США за 2006 рік, перше місце зайняв будинок Hala Ranch, який належить принцові Бандару бін Султану бін Абдулу Азізу, екс-послу Саудівської Аравії в США. Вартість будинку, який займає 5200 квадратних метрів, досягає 135 мільйонів доларів. Площа маєтку становить 38,4 гектари.

Лєнта.ру

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: