Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Навколо Чорного моря побудують автомобільне кільце - Рудьковський

Вівторок, 5 червня 2007, 20:02

Міністри транспорту СНД домовилися скоординувати роботу з будівництва автомобільного кільця навколо Чорного моря.

Про це у вівторок повідомив журналістів після закінчення 27-го засідання Координаційної транспортної наради держав-учасниць СНД міністр транспорту і зв’язку України Микола Рудьковський.

"Домовилися на рівні транспортних міністерств скоординувати роботу з будівництва автодоріг навколо Чорного моря, що дало б можливість збільшити інтенсивність торгових операцій між державами", - сказав він.

У свою чергу, міністр транспорту Російської Федерації Ігорь Лєвітін нагадав журналістам, що рішення про будівництво такого автомобільного кільця було ухвалене минулого року в Сочі на конференції міністрів транспорту Чорноморської співпраці.

Реклама:

За словами Лєвітіна, для досягнення мети кожна з країн "повинна в своєму бюджеті знайти можливість перевести ці дороги саме в дороги першої категорії".

Він не назвав терміни і рівень фінансування вказаного будівництва. За його словами, зараз кожна країна планує це, виходячи зі своїх потреб, оскільки у кожної країни різний стан доріг. При цьому він зазначив, що "на жаль, немає хороших доріг ні у кого, якщо розглядати ділянки навколо Чорного моря".

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!