Янукович хоче глибше домовитися з ЄС

Середа, 27 червня 2007, 16:17

Україна не має наміру обмежувати відносини з Європейським Союзом рамками політики сусідства.

Про це заявив прем’єр-міністр Віктор Янукович на зустрічі з прем’єром Словенії Янезом Яншем, коментуючи підготовку нової угоди між Україною та ЄС.

"Ми розраховуємо, що вона (нова угода з ЄС) буде поглибленою, і ми не маємо наміру обмежувати з Європейським Союзом свої відносини рамками політичного сусідства", - сказав Янукович.

Він зазначив, що в новій угоді будуть виписані кроки щодо створення з ЄС зони вільної торгівлі, що стане можливим після вступу України до Світової організації торгівлі.

Реклама:

Прем’єр наголосив, що курс України на євроінтеграцію залишається незмінним, і щодо цього немає протиріч між гілками влади та політичними силами.

Янукович також зазначив значне збільшення останнім часом торгівлі між Україною та Словенією і висловив упевненість, що візит в Україну прем’єра Словенії сприятиме подальшій активізації двостороннього співробітництва.

Нагадаємо, що раніше посол Німеччини в Україні Рейнгард Шеферс заявив про інтенсифікацію відносин України з Європейським Союзом під час головування Німеччини в ЄС.

proUA

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!