Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Оприлюднено рейтинг найнадійніших автомобілів

Понеділок, 11 червня 2007, 18:02

Найбільш надійні машини продаються під маркою Porsche. До лідерів також входять Lexus, Lincoln, Honda й Mercedes-Benz.

Про це свідчить традиційний рейтинг надійності автомобілів, опублікований консалтинговою фірмою J.D. Power and Associates.

Цей рейтинг складено на підставі опитування автомобілістів, що купили моделі 2007 року.

За інформацією The Washington Profile, американських власників автомобілів (вони повинні їздити на цій машині не менш 90 днів) просили оцінити їхні машини за двома критеріями: якість дизайну (мається на увазі зручність користування) і кількість поломок і неполадок.

Реклама:

За даними J.D. Power and Associates, за останні 20 років виробники автомобілів підвищували якість вироблених машин на 6% щорічно, а кількість неполадок знижувалася наполовину кожні 7-8 років.

У загальному заліку найкращою виявилася компанія Ford, чиї моделі Ford Mustang, Lincoln Mark LT, Lincoln MKZ, Mazda MX-5 Miata та Mercury Milan одержали досить високі бали.

Компанії Mercedes-Benz і Toyota створили по три вдалі моделі: для Mercedes E-Class, SL-Class і S-Class, для Toyota - Runner, Sequoia та Tacoma.

Варто сказати, що з моменту публікації минулорічного рейтингу найбільшою мірою поліпшили якість своїх машин компанії Land Rover, Saab і Mercedes-Benz.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!