Томенко: Опозиція проконтролює виплату зарплат і пенсій

Четвер, 5 квітня 2007, 10:26

Опозиція бере під контроль виплату підвищених мінімальних зарплат і пенсій, заявив заступник голови Верховної Ради Микола Томенко.

Томенко нагадав, що з 1 квітня населенню повинні виплачуватися підвищені мінімальні заробітні плати, пенсії та інші соціальні виплати, згідно з прийнятими парламентом змінами до закону "Про Державний бюджет України на 2007 рік".

"Оскільки уряд останнім часом більше стурбований політичними питаннями, а керівники місцевого самоврядування вирішили продемонструвати свою політичну лояльність до тих або інших високопоставлених чиновників, то сьогодні є реальна загроза затримок цих виплат", - зауважив Томенко.

Реклама:

У зв’язку з цим він пообіцяв, що опозиція бере під контроль цю ситуацію і буде контролювати місцеву владу, яка повинна забезпечити своєчасну виплату підвищених зарплат та пенсій.

Томенко також звернув увагу на необхідність тримати під контролем діяльність місцевої влади щодо виділення земельних ділянок, оренди нерухомості тощо, оскільки в період політичної нестабільності, як свідчить практика, збільшується кількість незаконних рішень щодо цього.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!