Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Коломойський у Києві "поховав" "ТНК-ВР Україна"

Четвер, 5 квітня 2007, 13:05

У середу в столичному бізнесі-центрі "Міленіум" (вул. Володимирська,12) був організований похорон якоїсь фірми "ТНК" ("Траурной Независимой Компании").

Весь день у будинку звучала органна музика, стояли труни та вінки. У такий спосіб новий власник "Міленіуму"  група "Приват"  намагається видворити з центра одного з основних орендарів, компанію "ТНК-ВР Україна".

"Приват" купив центр на початку року і відразу ж забажав виселення орендарів. Близький до співвласника "Привату" Ігоря Коломойського перший заступник голови правління "Приватбанку" Тимур Новіков факт придбання бізнес-центра прямо не підтвердив, однак не виключив можливості того, що "об'єкт могла купити компанія, близька до "Привату".

У компанії NCH Advisors, що раніше була власником "Міленіуму", не заперечують, що офісний центр компанії їм уже не належить.

Джерело в "ТНК-ВР Україна" повідомило, що "у нових власників немає мети досягти компромісу, тому компанія вже підшукує новий офіс".

Реклама:

"Ми плануємо звільнити "Міленіум" до кінця 2007 року",  говорить представник компанії.

"ТНК-ВР Україна" займає майже 90% орендованих площ. Бізнес-центр має 10 поверхів загальною площею 8,3 тис. кв. м. Вартість оренди складає $30-50 за 1 кв. м.

"Обком", "Дєло"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!