У Києві "прикриють" нелегальні пункти прийому металобрухту

Четвер, 5 квітня 2007, 15:47 -

Для припинення частих крадіжок металу та металоконструкцій у Києві столичним райдержадміністраціям доручено створити постійно діючі робочі групи для виявлення та зупинки діяльності нелегальних приймальних пунктів металобрухту.

Таке рішення було затверджено Колегією виконавчого органа Київської міської ради.

Як повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації, до цих груп повинні ввійти представники районних підрозділів Головного управління МВС, податкових адміністрацій та структур з питань благоустрою.

"За інформацією столичного головкому МВС, у Києві за цей рік зафіксовано вже 27 спроб вкрасти металеві вироби - як особисті, так і комунальні", - сказав перший заступник голови міськдержадміністрації Денис Басс.

Реклама:

"Злодії викрадають для продажу каналізаційні люки, ґрати і навіть двері від під'їздів житлових будинків. Є і спроби вивезти метал з підприємств. Так, цього року на виїзді з заводу "Авіант" затримали цілу вантажівку, що вивозила метал без яких-небудь документів", - підкреслив він.

За словами Басса, спеціальні групи, що будуть сприяти припиненню таких крадіжок, щомісяця будуть надавати інформацію про свою діяльність у Головне управління промисловості, науково-технічної та інноваційної політики.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: