Власник UMC уклав з Ericsson угоду на $100 млн.

Четвер, 5 квітня 2007, 20:24 -

ВАТ "Мобільниє Тєлєсістєми" (МТС), один з найбільших операторів стільникового зв'язку в СНД, та шведська компанія Ericsson оголосили про підписання рамкової угоди на постачання обладнання систем комутації та радіодоступу для розширення регіональної мережі МТС. Сума угоди складає $100 млн.

Як повідомили в прес-службі МТС, обладнання буде використано для розширення покриття та збільшення ємності мережі на території шести макро-регионів: "Северо-Запад", "Поволжье-С-З", "Поволжье-Ю-В", "Юг", "Сибирь" і "Дальний Восток".

Ericsson приступить до поставок обладнання одразу після підписання угоди. Термін реалізації проекту - до кінця 2007 року.

"Ми продовжуємо розвиток та модернізацію мережі в рамках довгострокової програми з нарощування конкурентноздатності, використовуючи найсучасніші високотехнологічні рішення", - заявив Сєргєй Асланян, віце-президент МТС з техніки та інформаційних технологій.

Реклама:

МТС - один з найбільших операторів мобільного зв'язку в Росії і країнах СНД. В Україні компанія є 100-процентним власником мобільного оператора UMC.

Разом зі своїми дочірніми підприємствами обслуговує понад 65,72 млн. абонентів. Найбільшим акціонером МТС є АФК "Сістема", що володіє 52,8% акцій. Ericsson є однією з найбільших світових компаній, що працюють у сфері телекомунікацій. Компанія робить обладнання для рішень в галузі Інтернет, IP-телефонії, мобільного зв'язку і т.п.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: