Цушко взявся охороняти електростанції

Вівторок, 10 квітня 2007, 15:12

Міністерство внутрішніх справ підсилило охорону атомних та теплових електростанцій, об'єктів магістрального газопровідного транспорту, пунктів диспетчерського контролю та управління газотранспортною та енергетичною системами України.

Про це повідомило джерело в МВС, передає "Дєло" з посиланням на "Українські новини".

Зокрема, у Києві посилені наряди Державної служби охорони (спеціальний підрозділ "Титан") виставлені в Міністерстві палива та енергетики, НАК "Нафтогаз України", її дочірньому підприємстві "Укртрансгаз", а також у НАЕК "Енергоатом" і НЕК "Укренерго".

Пропозицію про посилення охорони стратегічних об'єктів висловив 9 квітня на позачерговому засіданні Верховної Ради лідер комуністів Петро Симоненко.

Реклама:

Раніше міністр палива та енергетики Юрій Бойко заявляв, що ескалація політичної напруженості в країні не повинна позначитися на надійності енерго- та газопостачання промислових підприємств і населення України.

Міністр також підкреслив, що уряд буде неухильно дотримуватись міжнародних зобов'язань України щодо транзиту та експорту енергоносіїв до країн Європейського союзу.

Раніше "Енергоатом" підсилив охорону атомних електростанцій.

Зокрема, були ущільнені графіки обходу об'єктів, посилені патрульні наряди, організовано чергування керівництвом станцій, організовано постійний обмін інформацією між черговими міських відділень СБУ та МВС.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!