Янукович розширив перелік дармової нерухомості для чиновників

Понеділок, 5 березня 2007, 11:26

Кабінет міністрів доповнив перелік категорій працівників, яким можуть бути надані службові житлові приміщення.

Текст відповідної постанови, датованої 1 березня, розміщено на урядовому порталі, передає "Обком" з посиланням на УНІАН.

Зокрема, у перелік відтепер включені працівники представництва президента в Автономній Республіці Крим – постійний представник президента в АРК, перший заступник постійного представника, заступник постійного представника, керівник служби і радник представництва президента до одержання ними постійного житлового приміщення.

Відповідно до документа, право на одержання службового житла також отримають посадові особи держкомітету фінансового моніторингу: голова Держфінмоніторингу, його заступники, у тому числі перший, директори департаментів та їхні заступники, начальники управлінь, відділів, регіональних відділів та їхні заступники, завідувачі секторами, головні фахівці.

Реклама:

У постанові також зазначені працівники міністерства вугільної промисловості – заступники міністра, у тому числі перші, директори департаментів та їхніх заступники, начальники управлінь та їхні заступники, начальники відділів та їхні заступники, завідувачі секторами, головні фахівці, а також начальник та заступники начальника Державної інспекції за контролем якості вугільної продукції до одержання ними постійного житлового приміщення.

Постановою установлено, що фонд службових житлових приміщень формується з новозбудованого житла, звільнених житлових приміщень або квартир, придбаних у фізичних або юридичних осіб.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!