Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Рудьковський не дочекається продажу 5% "Укртелекому"

Четвер, 29 березня 2007, 11:11

Міністр транспорту та зв’язку Микола Рудьковський переконаний, що продаж 5% акцій "Укртелекому" на внутрішньому ринку на українських біржових торгах стане основою для прийняття рішення про подальшу реалізацію пакету акцій компанії.

Про це він повідомив у середу, 28 березня, під час круглого столу видавництва "Економіка" щодо розвитку ринку телекомунікацій в державі, передає прес-служба Мінтрансу.

"Багато людей ставить питання щодо того, яка буде вибрана концепція розвитку, приватизації "Укртелекому": чи ми ставимо за завдання пошук стратегічного інвестора, чи ми будемо продавати акції просто на ринках. Фонд держмайна наразі затвердив програму розміщення акцій, згідно з якою 5% буде продано на внутрішньому ринку на українських біржових торгах. Думаю, це буде основою для подальшого прийняття рішення щодо того, яким шляхом саме піде потім українська держава щодо реалізації решти пакету акцій", - сказав Рудьковський.

Міністр також висловив переконання, що перші торги визначать ціну пакету акцій, після чого можна буде реально визначити, який метод буде більш вдалим.

Реклама:

"Я переконаний - без тісної співпраці з тою чи іншою телекомунікаційною компанією чи компанією-консультантом з "Укртелекомом" ми бажаних результатів не досягнемо. І тому це питання буде спільною роботою", - скзав він.

У той же час Рудьковський наголосив, що налаштований на більш тісну співпрацю з Фондом держмайна – для того, щоб "Укртелеком" отримав ту ринкову вартість, на яку він реально може розраховувати.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!