Кримські бізнесмени в шоці від януковичів

Четвер, 29 березня 2007, 17:10

Сімферопольська влада веде великий переділ сфер впливу в місті.

Про це в середу на прес-конференції в Сімферополю заявив президент Союзу підприємців Криму Владислав Хмеловський.

За його словами, із приходом до влади в Сімферополі нової команди корупція досягла небувалого розмаху. У результаті, страждає дрібний та середній бізнес.

Зокрема, у місті скасовано диференційований підхід до розміру податків на різні види підприємництва в залежності від місця ведення бізнесу.

Реклама:

"Тепер незалежно від місця перебування підприємства сфери обслуговування, його власник повинен платити рівні податки з підприємством, що знаходиться в центрі столиці та великим потоком клієнтів", – говорить Хмеловський.

Більше того, за його словами, ідея міської влади про перенос усіх ринків з центра на окраїни міста є відкритим переділом сфер впливу.

"Любою перенос повинен бути економічно обґрунтованим, але з чим більшою кількістю нових ідей влади я зіштовхуюся, тим впевненіше змушений констатувати, що керівництво в місто прийшло "безбашенне", - повідомив Хмеловський.

За його словами, у випадку, якщо влада не піде на зустріч підприємцям – будуть продовжувати ігнорувати засідання координаційної ради з розвитку підприємництва, вони готові організувати масові акції цивільного протесту з вимогою переобрання влади.

"Обком"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!