Ніколай Басков за півмільйона євро купив квартиру під Києвом

П'ятниця, 23 березня 2007, 17:40 -

Останнім часом Ніколай Басков настільки часто став з`являтися в українській столиці, що питання про власне житло стало, як мовиться, ребром.

Співакові порекомендували купити квартиру його друзі і майбутні сусіди - Таїсія Повалій з своїм чоловіком Ігорем Ліхутою.

Басков прийняв рішення швидко. Як розповіли будівельники, кілька днів тому він особисто навідався на будівництво і зробив остаточний вибір.

З декількох запропонованих варіантів він зупинився на дворівневій квартирі - так званому лофі-блоці - на 8 і 9 поверхах дев`ятиповерхового будинку. У квартирі площею 360 квадратних метрів є дві відкриті 68-метрові тераси з приголомшливим видом на навколишні хвойні ліси.

Реклама:

"У купівлі житла в Києві немає нічого дивовижного. Мене постійно тягне сюди, адже мої батьки - корінні українці. Квартиру тут давно хотів купити, але все шукав привід. А зараз у мене буде таке сусідство, від якого я просто в захваті!", - заявив Басков.

До експлуатації перша черга містечка здається у вересні цього року. До цього часу в елітному місці з`явиться основна інфраструктура: поліклініка, школа, дитячий садочок, супермаркет, розважальний центр, фітнес-клуб.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: