Семенюк засудять за "Луганськтепловоз"?

П'ятниця, 23 березня 2007, 19:02

ВАТ "Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат", що є претендентом на придбання державного пакета акцій ВАТ "Луганськтепловоз", планує звернутися до органів прокуратури та суду, у зв`язку з недопуском його до участі в приватизаційному конкурсі з продажу цього підприємства.

Про це повідомила представник ВАТ "Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат" Марина Переяславська.

За словами Переяславської, у п’ятницю при спробі зареєструвати в канцелярії ФДМУ письмовий запит про дату проведення конкурсу з продажу акцій ВАТ "Луганськтепловоз", заявку на участь в якому подало ВАТ "МГЗК", її за допомогою наряду міліції вивели з будівлі ФДМУ й повідомили, що конкурс вже відбувся й пакет продано.

Як сказала Переяславська, на неодноразові звернення до Фонду з приводу термінів проведення конкурсу співробітники ФДМУ відповідали: "Вас обов`язково повідомлять за тиждень до дати поновлення конкурсу".

Реклама:

"Останню аналогічну відповідь від співробітника ФДМУ Олега Марченка була отримано 20 березня 2007 року, а сьогодні він просто відмовився видати мені пропуск до Фонду - бланки закінчилися", - зазначила вона.

"Марганецький ГЗК розцінює дії ФДМУ як протизаконні й корупційні, оскільки не зважаючи на заяви керівника відомства Валентини Семенюк про прозорі продажі, державне майно в черговий раз продається з-під поли у вказані руки з використанням штучного обмеження числа учасників через додаткові умови", - зазначила Переяславська.

УНІАН

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!