Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Заступник Черновецького: Кияни оплатили послуги ЖКГ на 100%

П'ятниця, 23 березня 2007, 19:47

Оплата житлово-комунальних послуг за лютий станом на сьогоднішній день склала 100% від запланованих місячних платежів.

Про це на розширеному засіданні колегії Київської міської державної адміністрації (КМДА) заявив перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Як повідомили в прес-службі КМДА, загальна сума проплат склала 146 млн. грн.

"Усе, що буде надходити в останні дні березня, буде перевищувати 100%", - додав Голубченко, вказавши, що 50% цих коштів покрили заборгованість за грудень і січень.

Реклама:

Столичний чиновник подякував всім киянам, які платять за послуги ЖКГ, і всім комунальникам, які проводять роз'яснювальну роботу з населенням.

"Приємно, що кияни почали платити за новими тарифами. Це означає, що ми знайшли спільну мову, а, відповідно, у нас усе буде добре надалі із проплатою за житлово-комунальні послуги", - сказав він.

Нагадаємо, 30 жовтня 2006 року КМДА прийняла ряд розпоряджень, якими було встановлено коефіцієнт підвищення розмірів квартплати в розмірі 3,43, а тарифи на житлово-комунальні послуги, холодну, гарячу воду й водовідведення були збільшені в середньому в 3-3,4 рази.

У лютому Київрада змінила коефіцієнти підвищення тарифів на послуги ЖКХ: на опалення й гарячу воду вони були підвищені в 2 рази, холодну воду й водовідведення - в 1,8, квартплату - в 1,9 рази.

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!