2,5 тис. чоловік подали заяви про звільнення з "Криворіжсталі"

Четвер, 22 березня 2007, 17:33

Майже 2,5 тисячі співробітників ВАТ "Міттал Стіл Кривій Ріг" подали заяви про звільнення з підприємства.

Спеціальна комісія, до складу якої входять представники адміністрації й профспілкового комітету підприємства, розглянула 958 заяв і на 650 з них дала згоду на звільнення працівників.

У процентному співвідношенні кількість працівників, що звільняються, виглядає так: 88% становлять робітники, 12% керівники, службовці та фахівці. Серед професій переважають слюсарі-ремонтники, електромонтери, крановики й машиністи кранів ГЗК.

Як відомо, адміністрація "Міттал Стіл Кривій Ріг" має намір до кінця року скоротити чисельність трудового колективу майже на 6 тис. чоловік.

Реклама:

За інформацією профспілки, адміністрація видала внутрішній наказ, відповідно до якого протягом 2007 року кількість працівників комбінату повинна значно скоротитися.

Документ, зокрема, містить таблицю, у якій розписаний план поквартального скорочення персоналу комбінату. Так, якщо на початку 2007 року в штаті "Міттал Стіл Кривій Ріг" значаться понад 54 тис. співробітників, то на кінець року трудовий колектив повинен скласти трохи більше 48 тис. чоловік.

"Економічні новини"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!