У Костусєва звітували про держзакупівлі 2006 року

Середа, 21 березня 2007, 18:01 -

Антимонопольний комітет України підготував детальний звіт про підсумки роботи у сфері закупівель товарів, робіт і послуг за державні кошти в період із 17 березня до 31 грудня 2006 року.

Про це повідомила прес-служба АМКУ.

Так, у межах виконання функцій спеціально уповноваженого органу в сфері держзакупівель, за минулий рік органи Антимонопольного комітету отримали та опрацювали понад 16 000 документів.

Протягом звітного періоду Комітет погодив 508 окремих процедур закупівель, здійснив перевірки близько 300 випадків закупівель, розробив та затвердив 14 нормативно-правових актів.

Реклама:

Кількість проведених по конкурентним процедурам торгів зросла на 49,32% - 18 103 проти 12 124 у квітні-грудні 2005 року.

"Результати минулорічної діяльності дозволили нам виявити проблеми та проаналізувати тенденції у сфері держзакупівель. Тепер, вже в рамках Міжвідомчої комісії з питань державних закупівель, ми зосередимося на удосконаленні механізму закупівель. Переконаний, що досвід АМКУ сприятиме досягненню головної мети Міжвідомчої комісії — забезпеченню максимальної прозорості та відкритості торгів", – підсумував голова Комітету Олексій Костусєв.

"Економічна правда"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: