Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

У Ющенка мудрують, як правильно продати "Укртелеком"

П'ятниця, 2 березня 2007, 17:49

У Секретаріаті президента не бачать сенсу в продажі 5% або 10% пакету акцій "Укртелекому", поки не визначена доля компанії в цілому.

Про це на брифінгу, відповідаючи на питання журналістів, повідомив керівник Головної служби соціально-економічного розвитку Секретаріату президента Олександр Шлапак.

Шлапак зазначив, що продаж 5% або 10% пакета був би виправданим, якби ставилася мета визначити ціну, визначити реакцію ринку. Однак на сьогодні такої необхідності у відношенні "Укртелекому" немає. Керівник Головної служби соціально-економічного розвитку думає, що прагнення якнайшвидше продати такий пакет збігається з бажанням Фонду держмайна виконати план приватизації.

"Не можна зараз починати продаж, не розуміючи, яким чином ми в принципі будемо продавати "Укртелеком", - підкреслив Шлапак. За його словами, спочатку потрібно визначитися, чи залишиться контрольний пакет у власності держави або він буде проданий, як буде вирішене питання спецзв'язку.

"Правильно було б створити відповідну професійну робочу групу при Кабінеті міністрів, залучити усіх фахівців, розробити відповідний план. Усім разом домовитися, як це буде виглядати, а потім уже йти на продаж. Таке висмикування конкретних кроків із загального руху може потім дорого нам коштувати", - відзначив він.

Реклама:

ЛігаБізнесІнформ

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!