Глава "Нафтогазу": Ми з RosUkrEnergo управляємо "Укргаз-енерго" рівною мірою

Понеділок, 19 березня 2007, 15:21

НАК "Нафтогаз" й RosUkrEnergo AG рівною мірою впливають на менеджмент ЗАТ "Укргаз-енерго", уважає голова правління НАКу Євген Бакулін.

"Спільне підприємство "Укргаз-енерго" - це наша 50-процентна компанія. І ні в кого не повинне бути ілюзій, що НАК нею не управляє або управляє в меншому ступені, ніж другий партнер. "Укргаз-енерго" за статутом очолює представник "Нафтогазу", і цим усе сказано", - сказав глава НАКу.

Бакулін затверджує, що загострення між колишніми керівниками "Нафтогазу України" Олексієм Івченко й Олександром Болкісевим з однієї сторони й "Укргаз-енерго" з іншої, виникали через несвоєчасні розрахунки НАКу за поставлений імпортний природний газ.

Керівник "Нафтогазу" також повідомив, що компанія має намір перемінити своїх представників у наглядацькій раді (НС) "Укргаз-енерго" тому що деякі члени НС уже давно не працюють в НАКу.

Реклама:

Крім того, "Нафтогаз України", за словами Бакуліна, буде піднімати питання про ефективне використання прибутку "Укргаз-енерго", отриманого за підсумками 2006 року.

"Нафтогазу України" й RosUkrEnergo належить по 50% акцій товариства.

"Інтерфакс-Україна"

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!