Семенюк зрозуміла, що "найкращий інвестор - це наш український народ"

Понеділок, 19 лютого 2007, 12:13

Голова Фонду держмайна Валентина Семенюк вважає, що найкращий інвестор в Україні - це український народ.

Про це вона заявила в суботу в Маріуполі на урочистих заходах, присвячених 110-річчю ММК ім. Ілліча, повідомляє "Остров".

На торжествах вона відзначила, що їй "приємно бачити все те, що я сьогодні побачила в Маріуполі, ту соціальну сферу, яку підтримує комбінат ім. Ілліча".

"Порівнюючи з тим, що відбувається на підприємствах після приватизації їх іноземними інвесторами, я зрозуміла, що найкращий інвестор - це наш український народ, тільки ми можемо володіти такими підприємствами", - підкреслила Семенюк.

Реклама:

За словами глави ФДМУ, вона не привезла подарунок для підприємства, оскільки все, що можна було б подарувати у Фонді, вже вкрали до неї. Тому перед приїздом до Маріуполя вона підписала найголовніший документ відносно приватизації ММК ім. Ілліча, який зніме всі проблеми.

"Те, що ви сьогодні робите для міста - кращий доказ того, що різні нападки і наклепи на підприємство повинні припинитися. Ви господарі цього підприємства і я думаю, що ви будете флагманами не тільки в Україні, але й у всіх європейських державах, тому, що Володимир Семенович Бойко як член фракції соціалістів зможе поширити досвід маріупольців на всю планету. І ніякі іноземні інвестори не зможуть зробити того, що зробили ви", - сказала Семенюк.

Привітати іллічівців зі 110-річчям комбінату приїхали також перший віце-спікер Верховної Ради Адам Мартинюк, голова Донецької облради Анатолій Близнюк, народний депутат Юхим Звягільський, президент ВАТ "Азовмаш" народний депутат Олександр Савчук та інші відомі українські політики.


Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!