Азаров задоволений Податковою і обіцяє проведення податкової реформи

Вівторок, 23 січня 2007, 16:22

Перший віце-прем’єр-міністр, міністр фінансів Микола Азаров вважає, що Державна податкова адміністрація у другій половині 2006 року виконала практично всі поставлені перед нею завдання.

Фактично йшлося про дуже значущу частину плану антикризових заходів, які здійснював уряд, і це завдання податківці виконали спокійно, грамотно, без зривів. Про це він заявив на розширеному засіданні Колегії ДПА України, присвяченому підсумкам роботи ДПС за 2006 рік, повідомляє прес-служба Мінфіну.

Разом із тим, підкреслив Азаров, не всі проблемні питання були вирішенні минулого року.

Зокрема, за його словами, особлива увага податківців має бути приділена питанню вдосконалення адміністрування податків, подолання тіньової економіки і корупції.

Реклама:

Відповідаючи на питання журналістів щодо можливих планів Уряду вводити нові податки, Азаров наголосив: "Уряд не планує запроваджувати нові податки. Навпаки, в Уряду є чіткий план дій щодо проведення податкової реформи в напрямку зменшення податкового навантаження. Ми готові піти на зниження податків, але у відповідь на це бізнес повинен дати моральне зобов’язання, що податки будуть сплачуватися".

Економічна Правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!