Ахметов розширює торгівлю металопродукцією

Середа, 20 грудня 2006, 18:55

Група "Метінвест" завершила угоду по придбанню 100% частки в статутному фонді ТОВ "Леман-Україна".

"Леман-Україна" є найбільшим металотрейдером в Україні й ексклюзивним представником провідних підприємств ГМК країни - металургійного комбінату "Азовсталь", Єнакіївського металургійного заводу та Харцизького трубного заводу.

Компанія також реалізує продукцію інших українських і російських виробників. Основними напрямками збуту є аркушевий прокат, сортовий прокат і катанка.

Як повідомили в управляючій компанії "Метінвест Холдинг", входження компанії "Леман-Україна" до складу групи "Метінвест" завершує створення вертикально інтегрованого технологічного ланцюжка по виробництву й реалізації металопродукції на внутрішньому ринку.

Реклама:

Розвинена мережа сервісних металоцентрів "Леман-Україна" дозволить групі розширити пропозицію продукції для вітчизняних споживачів, а також підвищити якість обслуговування клієнтів.

На сьогодні в структуру "Леман-Україна" входить 9 великих сервісних центрів по реалізації металопродукції. В т.ч., у Києві, Донецьку, Дніпропетровську, Кременчуці, Харкові, Одесі, Кривому Розі, Сімферополі й Севастополі.

Ліга

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!