Уряд прийняв рішення про створення СП на базі КГЗКОРу

Четвер, 3 серпня 2006, 17:38

З метою прискорення робіт із завершення будівництва Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд і введення його в експлуатацію уряд прийняв рішення створити на базі КГЗКОРу спільне підприємство у формі акціонерного товариства з державною часткою у статутному фонді не менш як 50% плюс одна акція.

Про це йдеться у розпорядженні Кабінету Міністрів від 2 серпня №451-р "Питання завершення будівництва Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд і введення його в експлуатацію", повідомила прес-служба Кабміну.

Згідно з постановою уряду Міністерство промислової політики у місячний термін має провести інвентаризацію майна Комбінату, що є державною власністю.

Фонд державного майна має здійснити оцінку вартості майна КГЗКОРу, що є державною власністю, виступити засновником товариства з боку держави та забезпечити передачу до статутного фонду товариства зазначеного майна.

Реклама:

Урядовим документом також передбачено, що Фонд державного майна та Мінпромполітики повинні щоквартально інформувати Кабінет Міністрів про хід створення виробничих потужностей, завершення будівництва та введення Комбінату в експлуатацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!