Микола Бабенко

керівник Асоціації "М’ясної галузі" та "Центру підвищення ефективності в тваринництві"
Facebook
Усі публікації автора
Чому мʼясо дорожчає, коли корми в Україні дешевшають
Розвиток м’ясної галузі в Україні дозволив би переробляти значну частину фуражного зерна у продукцію з вищою доданою вартістю. Що заважає?
Куди вигідніше інвестувати: земля чи тваринництво?
Чому у найближчій перспективі в Україні буде вигідно інвестувати у тваринництво?
Ставка на свинарство
Свинарство з 2019 року стане інвестиційно привабливішим, ніж птахівництво. Потрібно лише прибрати перепони.
80% власників тваринницьких підприємств не контролюють виробництво
Український молочний бізнес може працювати з рентабельністю на рівні 100%, але при цьому собівартість молоко буде не вище 2 гривень за кілограм без дотацій з боку держави та пільгового кредитування
Ціни на молоко зростають через порушення технологій виробництва
Зростання цін на молоко як сировину, а також спровоковане цим процесом зростання цін на молочні продукти є наслідком масового порушення технологій молочного виробництва на більшості ферм України
Українське сало зникне з прилавків
Тільки за рахунок переходу на рідке годування свиней собівартість м'яса можна привести до 10 грн за кг, тобто удвічі нижче, ніж сьогодні. (Рос.)