Український експорт: вікно відкривається?

22 липня 2024

11:58
Google та Jigsaw запускають в Україні ініціативу з медіаграмотності для підвищення стійкості до дезінформації
11:58
Ціни на нафту зростають на очікуваннях зниження ключових ставок у США
Ціни на нафту зросли, оскільки інвестори очікували подальших ознак того, що США можуть почати знижувати процентні ставки вже у вересні.
11:45
Окупований Маріуполь "відбудовує" компанія з орбіти внука ексгенпрокурора РФ – "Схеми"
Ремонтом багатоповерхових житлових будинків в окупованому і зруйнованому армією РФ Маріуполі займається російська компанія з орбіти внука ексгенпрокурора РФ Юрія Чайки.
11:36
Невідомі компанії допомагають Росії розширювати тіньовий газовий флот - FT
Таємничі покупці, підозрювані у зв'язках з Росією, почали накопичувати десятки суден, здатних перевозити скраплений природний газ, що свідчить про те, що Москва розширює свій "темний флот" танкерів для перевезення газу.
11:15
НБУ із серпня почне вилучати з обігу банкноти 500 гривень старого зразка
Із 1 серпня 2024 року Нацбанк (НБУ) почне вилучати з обігу банкноти номіналом 500 гривень зразків 2003-2007 років (старого зразка) з метою поступової їх заміни на банкноти сучасного покоління (зразка 2014 року та наступних років випуску). 
10:43
Україна домовилася про реструктуризацію зовнішнього боргу
Україна домовилася з Комітетом власників єврооблігацій щодо комплексної реструктуризації зовнішнього державного комерційного боргу.
10:23
Банки оновили курс валют: скільки коштують долар та євро
09:54
Україна накопичила вже 10 мільярдів кубометрів газу до зими
В українських підземних сховищах вже накопичено понад 10 млрд кубометрів газу у межах підготовки до опалювального сезону.
09:26
Monobank запустив сервіс для бізнесу з безплатними переказами та грою "Косинка"
Перші компанії отримали свої запрошення до mono бізнесу - сервісу для підприємств з безплатними переказами на рахунки інших банків та іншими послугами.
09:00
У США третій день скасовують понад тисячу авіарейсів через глобальний технічний збій
Третій день поспіль у США скасовують понад 1000 авіарейсів, оскільки авіакомпанії намагаються відновити роботу після глобального технічного збою, через який тисячі пасажирів застрягли в аеропортах.