15 червня 2024

18:00
Премʼєр-міністерка Італії планує найближчими тижнями відвідати Китай
У Найближчі тижні премєр-міністерка Італії Джорджіа Мелоні планує відвідати Китай. Візит відбувається на фоні погіршення економічних стосунків двох країн.
17:49
У неділю, 16 червня, стабілізаційні відключення застосовувати не планують
Через зниження споживання електроенергії у вихідний день, в Україні, у неділю, 16 червня, не планують застосовувати стабілізаційні відключення.
17:32
Унаслідок негоди призупинено рух двома вулицями у центральній частині Києва
Через пошкодження асфальтного покриття у результаті сильної зливи, припинено рух транспорту від вулиці Жилянської до вулиці Фізкультурна.
17:00
Комунальники Києва усувають наслідки підтоплень у деяких районах столиці
Міські служби Києва працюють у посиленому режимі через сильну зливу, яка переповнює системи дощової каналізації. Гідрослужби "Київавтодору" усувають наслідки негоди у деяких районах столиці.
16:20
Apple стане першою великою компанією, яку звинуватять у порушенні цифрового законодавства ЄС - FT
Єврокомісія має намір пред'явити звинувачення компанії Apple за придушення конкуренції в її магазині мобільних додатків - це перший випадок, коли регулятори ЄС використали нові цифрові правила проти великих технологічних компаній.
14:30
Росія не відчуває значних проблем з імпортом споживчих товарів західних компаній - Reuters
Росія через понад 2 роки від початку повномасштабного вторгнення не відчуває значного дефіциту товарів від західних компаній, через так званий "сірий імпорт".
13:19
США під час Саміту миру оголосили про виділення понад $1,5 млрд для енергетичного сектору України
Віцепрезидентка США Камала Гарріс під час зустрічі із Володимиром Зеленським у рамках Саміту миру у Швейцарії оголосила про виділення понад 1,5 мільярдів доларів для енергетичного сектору та гуманітарних потреб України.
12:48
OpenAI може стати комерційною корпорацією - Альтман
Генеральний директор OpenAI Сем Альтман повідомив деяким акціонерам, що компанія розглядає можливість зміни структури управління на комерційну, яка не контролюватиметься некомерційною радою директорів.
11:42
За три дні рекрутингової кампанії на сайті Міноборони вдалось залучити понад 2 тисячі охочих
З 11 по 14 червня завдяки рекрутинговій кампанії "Будь собою", на сайті Міністерства оборони, вдалось залучити 2420 резюме.
10:40
Через обстріл у Чернігівській області одномоментно знеструмило майже дві тисячі абонентів
Через ворожий обстріл повітряної лінії Чернігівського обленерго у ніч на 15 червня, було знеструмлено понад 1700 абонентів.
10:00
Глава МЗС Британії запропонував затримувати танкери, що перевозять російську нафту
Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що необхідно "полювати" на флот-привид, який нелегально перевозить російську нафту і запропонував затримувати такі танкери.