13 червня 2024

10:08
Китай закликає ЄС змінити "хибний напрям" тарифів на електромобілі
Пекін сподівається, що Європейський Союз перегляне тарифи на китайські електромобілі та припинить рух у "хибному напрямку", щоб захистити свою автомобільну промисловість від конкуренції.
10:00
Global Finance: вища освіта від Амерікан Юніверсіті Київ 
Ми є свідками зміни епохи в глобальному фінансовому середовищі та секторі фінансових технологій. FinTech, необанківські послуги, заощадження у криптовалюті, удосконалення мобільних фінансових додатків, інноваційні ІТ-технології, що стали невід’ємною складовою фінансової сфери.
09:54
Ціни на нафту впали через значні запаси палива в США
Ціни на нафту впали, оскільки інвестори усвідомили, що Федеральна резервна система США, ймовірно, відклала можливе зниження процентної ставки на грудень, в той час, як значні запаси нафти і палива в США також тиснули на ринок.
09:33
В Україні налічується 4,6 мільйона переселенців – Верещук
Станом на травень статус внутрішньо переміщених осіб мають 4,6 мільйона людей, водночас виплати отримують лише 1,5 мільйона українців.
09:24
За найгіршим сценарієм, взимку світла в українців може не бути по 20 годин - BBC
Якщо Росія продовжить повітряні атаки по електростанціях в Україні, то взимку українці можуть проводити до 20 годин на день без електрики й опалення.
09:00
Велика Британія на саміті G7 оголосить про виділення 300 мільйонів доларів для України
Прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак на саміті "Великої сімки" в Італії оголосить про виділення допомоги Україні у розмірі 242 млн фунтів стерлінгів (приблизно 309 млн доларів).