Реклама:

12 вересня 2023

11:29
З 20 вересня в Київ перестануть впускати великогабаритний транспорт шість годин на добу
Рада оборони Києва ухвалила рішення обмежити з 20 вересня обмежити в’їзд великогабаритного транспорту в столицю в години пік.
11:19
У Чернівцях запускають денний безлімітний квиток на весь комунальний транспорт
У комунальному транспорті Чернівців запровадили безлімітний квиток на весь комунальний транспорт, який діятиме протягом дня.
10:49
В "Дії" можна придбати нові військові облігації "Євпаторія"
У застосунку "Дія" з'явилася можливість придбати нову військову облігацію - "Євпаторія". 
10:32
Зеленський ветував закон про відновлення е-декларування через закритий реєстр
Президент Володимир Зеленський ветував закон про відновлення обов’язкового електронного декларування доходів та майна чиновників, який зберігав закритість реєстру ще на рік
10:29
Група Єрмака-Макфола констатувала проблеми в економіці РФ 
Міжнародна група "Єрмака-Макфола" щодо санкцій проти Росії констатувала проблеми в економіці РФ і підготувала нові документи щодо посилення енергетичних санкцій і конфіскації російських державних активів.
10:20
У Сенаті США вимагають розслідування щодо зриву Маском атаки дронів на російський флот
Сенатор Елізабет Уоррен вимагає провести розслідування щодо компанії SpaceX після того, як Ілон Маск визнав, що заблокував Україні роботу Starlink для атаки на російські військові кораблі біля берегів Криму.
10:16
Курс валют на 12 вересня: готівкова гривня стабільна до валют
12 вересня готівкові долар та євро на "чорному ринку" стабільні відносно котирувань напередодні, в касах банків вигідніше стало продати євро та зріс курс купівлі долара
09:55
Ціна нафти Brent зросла до максимуму з листопада 2022 року
Ціна на нафту марки Brent піднялась до 91 дол за барель, а трейдери чекають нових сигналів щодо попиту і пропозиції на ринку.
09:30
Відновлення е-декларування: ще 4,3 тисячі чиновників подали декларації
За тиждень з початку відновлення декларування чиновників про свій майновий стан прозвітували майже 4,3 тисячі посадовців
09:14
Tesla та її постачальники вкладуть 15 мільярдів доларів у будівництво заводу  в Мексиці
Автовиробник Tesla та його постачальники інвестують 15 млрд доларів протягом наступних двох років у завод, вартість якого вже тричі перевищує початкову суму. 
09:00
Пов’язані з Шурмою компанії уникають податків завдяки офшорам та венчурним фондам - ZN.UA
Низка компаній родини заступника голови Офісу президента Ростислава Шурми, легально уникають сплати податків завдяки схемам з офшорами та венчурними фондами