11 серпня 2024

15:55
Гарріс випередила Трампа у довірі щодо економіки США - FT
Опитування FT Michigan Ross показало, що кандидатка від Демократичної партії  Камала Гарріс лідирує у питанні довіри щодо економічної політики США.
14:55
Канцлер Австрії виступив за посилення моніторингу месенджерів спецслужбами
Після зриву планів теракту на концерті співачки Тейлор Свіфт у Відні канцлер Австрії Карл Негаммер виступив за посилення повноважень спецслужб для моніторингу повідомлень у месенджерах.
13:51
За тиждень Нацбанк продав 541 мільйон на міжбанку
За тиждень з 5 по 9 серпня Національний банк України продав на міжбанку 541,2 млн дол, при цьому купив 250 тис дол.
12:48
Наземні GPS, що використовують для заплутування безпілотників, почали викликати проблеми у цивільних літаків
За липень використання незаконних GPS, що використовуються для заплутування повітряних цілей, зросло на 400%, що створює додаткові проблеми для цивільної авіації.
11:58
Під час роботи у східному регіоні енергетик отримав важке поранення
Під час огляду повітряної лінії електропередачі у східному регіоні країни, службовий автомобіль підірвався на вибуховому пристрої, в результаті чого енергетик отримав тяжкі поранення.
10:59
У "Лісів України" відсудили кошти за мовчання лісника про вирубки 
Господарський суд Закарпатської області вирішив стягнути з філії "Свалявське лісове господарство" ДСГП "Ліси України" 422 тис грн шкоди, яка була завдана порушенням законодавства про охорону навколишнього середовища.
10:00
Туреччина розблокувала Instagram
У суботу Туреччина заявила, що відновила доступ до соціальної мережі Instagram після того, як компанія погодилася співпрацювати з турецькою владою.