10 грудня 2023

18:00
Лідери німецької коаліції відновлили переговори щодо "бюджетної діри" – ЗМІ
Лідери правлячої коаліції Німеччини відновлять переговори про бюджет на наступний рік у неділю вдень, намагаючись домовитися про те, як закрити діру в 17 мільярдів євро, яка утворилась через рішення суду минулого місяця.
17:35
97 транспортів замість метро: КМДА бореться з наслідками закриття станцій
77 автобусів та 20 тролейбусів рухаються за маршрутами, що копіюють закриту ділянку Оболонсько-Теремківської гілки Київського метро.
17:07
Від вторгнення РФ українська екологія постраждала ще на 10 мільярдів доларів
У Міністерстві захисту довкілля та природних ресурсів оцінюють додаткові викиди CO2 у 10 млрд доларів, однак країна дотримується зобовʼязань щодо екологічних реформ.
16:25
На Балканах відкрили газогін між Болгарією та Сербією проти інтересів РФ
Сербія та Болгарія побудували газогін для зменшення залежності від Росії. Будівництво газового проводу від Сербського міста Ніш, до околиць столиці Болгарії Софії розпочалось у лютому 2023 року. 
15:55
Блокада кордону: партія вантажівок залізницею прибула до Польщі
Партія вантажівок, яка переправляється контрейлерними поїздами АТ "Укрзалізниця", прибула до Польщі. 
15:28
Внаслідок ​​негоди, бойових дій та технологічні порушення  без світла 455 населених пунктів
Попри негоду, бойові дії та технологічні порушення, які призвели до знеструмлення 455 населених пунктів, в жодній з областей не застосовуються обмеження в електропостачанні.
14:30
"Шахтар" після фінансових труднощів планує вийти на ринок Саудівської Аравії
Донецький футбольний клуб "Шахтар" розглядає можливості для виходу на спортивний ринок Саудівської Аравії, шукаючи можливості покращити фінансові показники.
13:37
Індія готова обігнати Гонконг серед найбільших у світі фондових ринків – FT
Індійський фондовий ринок має всі шанси обігнати Гонконг і стати найбільшим у світі, оскільки оптимізм інвесторів щодо економічних перспектив Індії.
12:38
В Україні очікують, що угорці не перекриватимуть кордон
В Державній прикордонній службі сподіваються, що акції угорських перевізників на кордоні обмежаться демонстраціями, без перекриття дороги "Загонь-Чоп".
11:41
Китай та Філіппіни обмінялись звинуваченнями в атаці на свої кораблі
Берегова охорона Філіппіни звинуватили китайський корабель в атаці цивільного судна на півдні Південнокитайського моря з водомета, тоді як Китайська сторона звинувачує Філіппіни в наміреному тарані китайського судна.
10:50
НКРЕКП підвищив тарифи "Укренерго" на передачу електроенергії у 2024 році 
Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, (НКРЕКП) затвердила підвищення тарифу на послуги з передачі електроенергії НЕК "Укренерго" з 1 січня 2024 року на 9%.
10:00
Угорські перевізники планують перекрити рух на кордоні з Україною
Асоціація угорських автоперевізників (MKFE) заявила, що з понеділка, 11 грудня, розпочне демонстрацію на прикордонному пункті пропуску "Загонь — Чоп" подібну до тієї, як "це зробили польські та словацькі водії".