Реклама:

3 жовтня 2023

14:07
ВАКС арештував комплектуючі для гелікоптерів російської компанії на 5,5 мільйона доларів
Вищий антикорупційний суд за матеріалами Служби безпеки конфіскував активи російського оборонного підприємства ПАТ "Роствертол" на майже 5,5 мільйона доларів
13:41
Очікуючи на зимові обстріли, Україна зберігає запаси трансформаторів за кордоном - The Economist
Готуючись до нової атаки на енергетичну систему, Україна виготовить або замовить 100 нових високовольтних трансформаторів, на заміну знищених атаками росіян, більша частина з них зберігається за кордоном.
13:19
Meta стягуватиме плату з користувачів у ЄС за Instagram та Facebook без реклами – FT
Материнська компанія Facebook та Instagram - Meta - готується стягувати щомісячну абонентську плату з користувачів у ЄС за доступ до Instagram, якщо вони не дозволять компанії використовувати їхню особисту інформацію для таргетованої реклами
12:55
Фігурант антикорупційних розслідувань по "Великому будівництву" досі регулярно буває в ОП — BIHUS
Бізнесмен Юрій Голик, який був фігурантом антикорупційного розслідування по "Великому будівництву, досі регулярно відвідує Банкову, хоч не має ніякої посади в ОП, а компанія "Будінвестінжиніринг", яку пов’язували з Голиком, продовжує отримувати мільйони на все те ж експлуатаційне утримування доріг.
12:46
Експорт електроенергії з України у вересні став рекордним з початку року
Україна в вересні експортувала рекордний обсяг електроенергії з початку 2023 року – 111,1 тисяч МВт·год. Українську електроенергію отримували Словаччина та Молдова
12:09
Перетворіть свої бонуси на евакуаційну техніку для ЗСУ разом з EVA та Фондом Притули
11:59
Експерти проаналізували, що змінилося в Реєстрі корупціонерів, поки він був закритий
Від початку повномасштабного вторгнення в Реєстрі корупціонерів, який був закритий з початку війни, різко поменшала кількість нових справ.
11:58
Україна домовилась про спрощення транзиту зерна в один з Балтійських портів
Ветеринарний, санітарний та фітосанітарний контроль для всіх аграрних вантажів, які прямують в порт Клайпеди (Литва), протягом наступних двох днів перенесуть з з українсько-польського кордону до порту
11:27
В Україні може з’явитися новий вид допомоги, який залежатиме від доходу сім’ї
У 2024 році в Україні може з’явитися новий вид допомоги – уніфікована гарантована соціальна допомога, яка залежатиме від базового доходу сім’ї
11:18
Кличко прокоментував обвал мосту в Києві: похвалив компанію Труханова та виробника балок
Міський голова Києва Віталій Кличко прокоментував обвал у століиці 30 вересня Дегтярівського мосту та наполягає, що компанія-підрядник, а також виробник балок мають гарну репутацію.
11:00
Мінекономіки попереджає аграріїв про ризики самостійного розмінування сільгоспземель
У Мінекономіки попереджають фермерів про потенційні ризики при розмінуванні земель і рекомендує їм користуватися послугами фахівців.
10:52
На соцмережу X Маска подали позов щодо порушення торгової марки
Маркетингова агенція X Social Media подала позов на X Corp Ілона Маска, у якому стверджує, що нова назва соцмережі порушує її торгову марку, що містить "Х"
10:31
У Києві змінили систему оплати проїзду: кияни масово не розуміють нововведення
Із 4 жовтня оплатити проїзд в громадському транспорті Києва банківською карткою, Apple Pay, Google Pay або цифровою транспортною картою можна буде лише за дві поїздки разом.
10:03
FT: Брюссель планує розморозити мільярди євро для Угорщини у пошуках підтримки України
Єврокомісія готується виділити Угорщині мільярди євро з фондів ЄС, які наразі заморожені через проблеми з верховенством права в країні, щоб забезпечити підтримку Будапешта у питанні збільшення бюджету Євросоюзу та надання значної фінансової допомоги Україні.
09:58
Курс валют на 3 жовтня: як гривня відреагувала на скасування фіксованого курсу
3 жовтня готівкова гривня на "чорному ринку" дещо ослабла проти євро та зміцнилась до долара, курси долара в банках також зріс
09:35
Курс долара у РФ знову досяг позначки у 100 рублів
Під впливом відтоку іноземної валюти та скорочення профіциту поточного рахунку РФ курс долара знову зріс позначки у 100 рублів на ранкових торгах.
09:21
Українська SkyUp отримала дозвіл на чартери до Канади
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines отримала сертифікат, який дозволяє виконувати рейси до Канади
09:00
В Україні кількість айтівців, що працюють у продуктових компаніях, зрівнялася з аутсорсом
В Україні кількість айтівців, які працюють в аутсорсі та в продуктових компаніях, зрівнялась, Київ став центром для продукту, а Львів – аутсорсу.
09:00
Турецька Bosphorus Development презентувала свій перший проєкт в Україні - ЖК Maxima Residence (фото)