Реклама:

2 вересня 2023

18:00
У ПриватБанку попередили про регламентні роботи у ніч на 3 вересня
Онлайн-банкінг "Приват24" не працюватиме до 5 ранку через комплекс регламентних робіт, які банк проводитиме у ніч на 3 вересня.
17:40
Anadolu: ООН пропонує підключити "дочку" Россельхозбанку до SWIFT і розблокувати активи роскомпаній
ООН за участю Туреччини підготувала нові пропозиції для відновлення дії "зернової угоди", що передбачають підключення дочірньої компанії Россельхозбанку до SWIFT і розблокування заморожених активів російських компаній, що виробляють добрива у Європі.
16:48
Міноборони вимагає від постачальника відшкодування 446 мільйонів за неякісні сухпаї
Міністерство оборони подало позов до підприємства, яке постачало неякісні сухпайки армії, щодо стягнення попередньої оплати і пені на понад 456 млн грн.
15:57
У серпні до України надійшло понад мільярд кубометрів газу з ЄС та Молдови
У серпні 2023 року до України надійшло майже 1,1 млрд куб. м газу з ЄС та Молдови, з яких з яких 66% надійшло до зберігання в режимі "митний склад".
14:57
"Дія" отримала спеціальну нагороду за дизайн на UX Design Awards
Дизайн застосунку "Дія" отримав спеціальну нагород UX Design Awards, в якій було представлено понад 540 проєктів.
13:50
Ірландія підтримає Маріуполь у відбудові після деокупації
Ірландія підтримає маріупольські родини в евакуації та ділитиметься досвідом й експертизою з розробки нової економічної моделі міста у майбутній відбудові.
12:53
Через обстріли без світла залишилися споживачі у семи областях 
Через ворожі обстріли прифронтових та прикордонних територій знеструмленні абоненти семи областей, зокрема у Харківській області майже 10 тис споживачів залишились без світла.
11:40
Радник Байдена зустрівся з керівниками антикорупційних інституцій України
Радник президента США з національної безпеки Джейк Салліван зустрівся у п’ятницю з делегацією, до складу якої увійшли керівники українських антикорупційних інституцій.
10:52
У 2023 році кіберзлочинність коштуватиме Німеччині 206 мільярдів євро 
Німеччина може втратити 206 млрд євро у 2023 році через крадіжку ІТ-обладнання та даних, а також цифрове та промислове шпигунство і саботаж.
10:00
Коломойському вручили підозру в шахрайстві та відмиванні пів мільярда гривень
Детективи бюро економічної безпеки спільно з СБУ вручили Ігорю Коломойському підозру у шахрайстві та легалізації майна, здобутого злочинним шляхом.