31 березня 2024

Новини
18:00
Постачальники нафти США проникають на ринки країн ОПЕК+
Експорт нафти з США встановив п'ять нових щомісячних рекордів відтоді, як західні країни почали запроваджувати санкції проти Росії у 2022 році.
16:40
Вартість X продовжує падати: Після купівлі компанії Маском, ціна скоротилась на 73%
Вартість акцій фонду Fidelity, що отримав частку в X у 2022 році, скоротилась на 5,7% у лютому. Загалом Fidelity втратив 73% вартості своїх акцій з 2022 року, що свідчить про ідентичні цифри падіння соцмережі.
15:45
У березні виробнича активність Китаю зросла вперше за пів року - Reuters
Виробнича активність в Китаї в березні зросла вперше за шість місяців, як показало офіційне опитування фабрик, що надає полегшення політичному керівництву Китаю.
13:58
У Харкові вимушені повернутись до погодинних відключень світла
Після короткочасного скасування обмежень на постачання електроенергії, в Харкові повернулись до погодинних відключень світла через ненадійність системи передачі електроенергії, а також недостачу локальної генерації.
13:20
Проєкт електрички між Києвом та Вишгородом відкладено
Сполучення електричкою в межах проєкту Kyiv City Express, яке анонсували у червні 2023 року, відкладене "Укрзалізницею" через відсутність сторони, яка б профінансувала проєкт.
12:45
За тиждень НБУ продав 654 мільйони доларів на міжбанку
За тиждень з 25 по 29 березня Національний банк України зменшив продаж валюти на міжбанку до 654,6 млн дол., при цьому купивши майже 2 млн дол.
11:30
У Харкові не застосовують обмеження електроенергії вперше з 22 березня
У Харкові немає обмежень електроенергії, вперше з 22 березня, коли енергетична інфраструктура міста значно постраждала від російських обстрілів.
10:55
Блок ХАЕС підключено до мережі достроково
Після ремонтних робіт, до роботи був підключений один з блоків Хмельницької АЕС.
10:00
Вночі у деяких областях застосовували аварійні відключення електроенергії
Ввечері 30 березня НЕК "Укренерго" застосовувала аварійні графіки відключення у Донецькій, Дніпропетровській, Сумській, Полтавській областях.