13 квітня 2024

Публікації
Зрада століття. Як Adidas програла Nike спонсорство збірної Німеччини
Чому німецьких футбольних функціонерів звинувачують ледь не в зраді і як угода Німеччини з Nike вплине на майбутнє ринку спортивного одягу?
Новини
18:00
Путін повідомив МАГАТЕ про плани "перезапуску" ЗАЕС цього року - WSJ
Глава РФ повідомив про плани "перезапустити" діяльність ЗАЕС Міжнародному агентству з атомної енергетики (МАГАТЕ).
17:00
Tesla знижує ціни підписки на повний автопілот в США та Канаді
Компанія Tesla Ілона Маска заявила в п'ятницю 12 квітня, що знизила ціни на підписку на повне самостійне водіння в США і Канаді, прагнучи стимулювати впровадження цієї технології.
16:23
Після завершення будівництва нових енергоблоків, ХАЕС перевищить потужності ЗАЕС - Котін
Очільник "Енергоатому" Петро Котін повідомив, що після завершення будівництва нових енергоблоків на Хмельницькій АЕС, потужності станції перевищать потужності окупованої росіянами Запорізької АЕС.
15:13
У травні Україна може отримати від ЄС 1,9 млрд євро макрофіну
Віцепрезидент Єврокомісії Валдіс Домбровскіс повідомив, що розмір наступного після квітня траншу макрофінансової допомоги для України може складати 1,9 млрд євро. 
13:55
За тиждень Нацбанк зменшив продаж валюти на міжбанку до 378 мільйонів доларів
За тиждень з 8 по 12 квітня Національний банк України зменшив продаж валюти на міжбанку до 378,3 млн дол., при цьому купивши майже 1,25 млн дол.
11:50
Відключення електроенергії застосовують у Харківській та Дніпропетровській областях
За минулу добу через мережеві обмеження на лінії енергопередач, застосовувались аварійні відключення електроенергії у Харківській області, а також на промислових обʼєктах у Кривому Розі.
11:00
Китай допомагає Росії наростити військову промисловість - чиновники США
Попри відсутність прямої летальної допомоги, КНР експортує обладнання, технологій, а також ділиться знімками з космосу для використання у війні проти України, й нарощування військової промисловості.
10:00
США заборонили імпорт алюмінію, міді та нікелю російського походження
Управління з контролю над іноземними активами (OFAC) Мінфіну США оголосило про заборону на імпорт алюмінію, міді та нікелю російського походження. Відповідний документ опубліковано на сайті відомства.