10 березня 2024

Колонки

Чому Україні не вдалося?

Чому хороші європейські норми не завжди працюють в Україні та які реформи потрібні?
Новини
18:00
У РФ спалахнув ангар поблизу аеропорту: влада повідомила про збиття БПЛА
Біля Санкт-Петербурга зайнялась пожежа в ангарі, розташованому недалеко від аеропорту "Пулково". Місцева влада повідомила про збиття, ймовірно, українського БПЛА.
17:50
Аудитори торік попередили зловживань майже на 20 мільярдів
За результатами перевірок у 2023 році Державній аудиторській службі вдалося попередити бюджетних фінансових втрат майже на 20 млрд грн.
17:30
Найбільший профсоюз компанії Boeing вимагає підвищення зарплат на 40%
Найбільший профсоюз компанії Boeing Co. розпочав свої перші за 16 років переговори про укладення повноцінного контракту, вимагаючи підвищення зарплати на 40% протягом трьох років.
16:30
Китайські місцеві чиновники в кулуарах звертаються до кредиторів з проханням про допомогу - FT
Чиновники з деяких провінцій та міст Китаю, які мають найбільшу заборгованість, зустрілися з провідними державними банкірами в Пекіні аби реструктуризувати борги.
15:25
Aramco збільшила виплати до 31 млрд доларів у бюджет Саудівської Аравії
Державна нафтова компанія Armaco збільшила виплати до державного бюджету до 31 мільярда доларів, попри падіння цін на енергоносії та зниження видобутку.
14:15
Міністр економіки Німеччини впевнений, що Конгрес США схвалить проєкт з допомогою Україні
Міністр економіки і віцеканцлер Німеччини Роберт Габек сподівається, що військова допомога Україні буде розблокована в Конгресі США.
13:15
Бортпровідники німецької Lufthansa вчергове оголошують страйк, він торкнеться 100 тисяч пасажирів
Профспілка бортпровідників авіакомпанії Lufthansa закликала своїх членів до страйку авіакомпанії і перевізнику CityLine, щоб наполягати на своїх вимогах щодо підвищення зарплати.
12:00
В Японії не вдалось запустити першу приватну космічну ракету
Запланований запуск першого в Японії приватного космічного апарату компанії Space One був скасований у суботу 9 березня через корабель, який увійшов у небезпечну зону нижче за дальністю польоту.
10:40
Польські протестувальники тимчасово розблокували пункт пропуску "Краківець"
У ніч з 8 на 9 березня польські фермери припинили блокування пункту пропуску "Краківець", яку вони планують поновити орієнтовно 13 числа.
10:00
У результаті нічного обстрілу на півдні пошкоджено промисловий та енергетичні обʼєкти
Після нічного обстрілу 10 березня у південних областях було пошкоджено промисловий обʼєкт, а також лінію електропередач, в НЕК "Укренерго" повідомляють про відновлювальні роботи на підстанціях.