"Якість російського вина часто дуже низька. Українське експортне вино якісніше. Ціна на нього в деяких регіонах РФ перевищує українську в 3,5 разу, тож там воно є продукцією преміум-класу". (Рос.)
"Щоб забезпечувати постійний приплив клієнтів, ми повинні постійно тиснути рекламою - це нормально. Люди, побачивши її, повинні брати у нас гроші під високі відсотки. Є іміджева реклама, щоб люди запам'ятовували бренд - більше нічого". (Рос.)
У Києві сьогодні нема жодної таблетки імпортного "Тамоксифену". А тисячам українців він потрібен щодня, як повітря. Влада каже: кризу подолано, але вона забула уточнити, чию кризу: свою чи народну.
Олег Цупиков
Олег Цупиков, кандидат медичних наук, старший науковий співробітник
Сейчас модно говорить, что создавать что-либо в Украине — нереально, но бизнесмены доказывают обратное, запуская новые проекты, открывая свои рестораны и покоряя мир предпринимательства. Они начинают с маленькой идеи и развивают ее в большую компанию. Хотите узнать их секреты? Понять с чего стоит начинать или как удержаться на плаву и развить свой бизнес?